Bešeňová oslavuje 10 rokov!

03.12.2013 Ružomberok

Bešeňová (OTS) - Na začiatku boli dva bazény, dnes je GINO PARADISE Bešeňová jeden z najväčších aquaparkov na Slovensku. Vodný raj je unikátny geotermálnymi bazénmi, bazénom s pravými morskými vlnami, najrýchlejšími a najdlhšími toboganmi na Slovensku. V areáli sa preinvestovalo 30 mil. € a jeho bránami prešlo takmer 3 mil. návštevníkov.

Je to neuveriteľné, ale GINO PARADISE Bešeňová, jeden z najväčších aquaparkov na Slovensku, oslavuje už 10 rokov. Prvýkrát otvoril svoje brány v roku 2003 ako Thermal park Bešeňová s dvomi termálnymi bazénmi odvtedy sa v areáli preinvestovalo 30 mil. €. Postupne pribudli ďalšie geotermálne bazény, v roku 2006 bazénová hala s bazénmi s čírou vodou, Wellness & Spa, Relax centrum, následne v roku 2008 sa otvorila letná časť bazénmi s čírou vodou, letné tobogany a šmýkačky. Pribudol aj hotel Luka.

Investície a zmeny pokračovali aj v roku 2012, kedy areál otvoril pre návštevníkov adrenalínovú časť s 30 m vysokou toboganovou vežou, z ktorej ústi 6 toboganov, medzi nimi sú najdlhšie a najrýchlejšie tobogany na Slovensku. Unikátnym je aj bazén s pravými morskými vlnami a vodný svet s detskými atrakciami. V roku 2012 sa Thermal park Bešeňová premenoval na GINO PARADISE Bešeňová.

Investície pokračujú aj naďalej, už v novembri 2013 sa začalo s výstavbou nového kongresového centra s kapacitou 350 ľudí, a areál sa rozšíri o ďalšie tri bazény. Investor má záujem postaviť v areáli bowlingové a curlingové centrum. Takmer každý rok pribudlo v areáli vodného raja niečo nové, je potešujúce, že investície smerujú do budovania a rozširovania služieb.
 

Vyberte región